Ons gezin

 

Ons gezin werd gevormd op 10 september 1968, de dag van ons huwelijk dat burgerlijk werd voltrokken op de trouwlocatie aan de Javastraat 26. De kerkelijke bevestiging vond plaats in de  Petrakerk aan de Albardastraat.

Onze eerste woning lag boven onze winkel aan het Abrikozenplein op het adres Abrikozenstraat 3, zes jaar later verhuisden we naar een groter huis in de Lohengrinstraat op no. 7.
Tijdens onze zakenperiode aan het Ursulaland in Mariahoeve woonden we op Ursulaland 173, schuin tegenover de zaak.
Na de verkoop van onze onderneming in 1997 keerden we weer terug naar de Abrikozenstraat maar nu op nummer 1. De laatste verhuizing was in mei 2004 toen we een parterre appartement betrokken aan de Händellaan 17, op de hoek van de Lohengrinstraat. Bekend terrein dus.

We hebben twee kinderen.

1999 ± mariette lemckert.jpg

De oudste is Mariette, geboren op 10 juni 1972. Aan het Zandvliet deed ze VWO, daarna twee jaar Intercollege, een commerciele HBO-opleiding. In Den Haag was zij gedurende een aantal jaren verbonden aan de griffie bij de Tweede Kamer en vervulde secretaresse-functies, o.a. bij Staal Bankiers en Achmea. In 1999 trad zij in het huwelijk met Erik de Wolf die na een moeizaam lijden overleed in februari 2006.

Mariettes leven kreeg een wending in Haarlem waar zij kennis maakte met Maurits Out (rechts). maurits uitsnede.jpgDaar betrokken ze een huis in de Pontianakstraat waar ze op 24 september 2008 een dochter kregen die Anouk heet. Mariette en Maurits trouwden in september 2010. Na een aantal jaren in Haarlem en Den Haag gewerkt te hebben als directiesecretaresse op het kantoor van EP Nuffic werkt ze nu drie dagen per week als secretaresse bij de Gemeente Haarlem. 

Maurits is in de automatisering werkzaam als programmeur bij Chess, een bedrijf dat voor grote instellingen software ontwikkelt.

Rechts een foto van Anouk die inmiddels de basisschool achte2019 ± anouk.jpgr zich heeft en begonnen is aan haar HAVO opleiding. Anouk is een leergierig meisje, is erg lief voor haar broer en weet al precies wat ze later wil worden.

 

 

 

 

 

                                                                                                                                  Op 18 de2019 ± thijs.jpgcember 2012 werd nog een klein knaapje aan het gezin toegevoegd dat Thijs genoemd werd. Hij is gek op zijn vader en moeder, heeft veel fantasie en is dol op muziek. Thijs zwemt graag, speelt graag buiten en houdt kantoor thuis.  Inmiddels oogt hij al heel als een hele vent. U ziet hem links.

 

 

 

Onze zoon Jan (Johan Willem Hendrik, een naam die al bijna d2013 jan lemckert 2.jpgFoto Irene 2018.jpgrie eeuwen in de familie voorkomt) werd geboren op 23 november 1974. Hij deed de HAVO en daarna, net als zijn zus, de opleiding bij Intercollege. Na het behalen van het HBO-diploma kwam hij bij Grote Beer, een software-ontwikkelaar in Delft. Hij werkte als consultant bij Exact Automatisering, later in dezelfde functie bij Sogeti, een detacheerbureau. Sedert 2012 is hij aan het werk als freelance ICT Consultant en als Business Analist Pega, op het ogenblik bij de Volksbank. Als u weleens op LinkedIn kijkt kunt u hem daar vinden.
Jan trouwde in oktober 2005 met Irene Kleijwegt (rechts) Zij wonen in Rotterdam in de wijk Nesselande, dicht bij Zevenhuizen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2019 ± nienke.jpg

 Nienke     Jasper

2021.04.04. jasper pasen.jpg